Dagje rustig aan.

Gisteren eerst wat vermaak gezocht in een thai-boxing bar – nee, niet meedoen, alleen kijken – en vervolgens een studie gemaakt van de go-go-bars. Persoonlijk had ik altijd een lichte voorkeur voor het wat meer open karakter van de beer-bars, waar het ook wat minder hassled is, en dat is vooralsnog zo gebleven.

In de Wonderful 2 bar werd gisteren het ontwerp van een nieuw T-Shirt gepresenteerd, met de veelzeggende tekst 'Do i look like A fucking ATM'. Het ontwerp viel in de smaak en bij voorinschrijving zijn er al een aantal verkocht. Aflevering vermoedelijk maandag, en dan heb je toch weer iets wat verder nog niemand heeft.

De airco in het hotel heb ik opgeschroefd naar 27 graden, om niet meer dan 10 graden temperatuurverschil te hebben met buiten, want het is vandaag weer een zinderende dag. Bovendien wat pijn in de onderrug, ik zal het gehobbel op die scooters de schuld maar geven, dus het ziet er naar uit dat er vandaag niet al te veel activiteiten zullen gaan worden ondernomen. Ik kreeg het net al Spaans benauwd toen ik zag hoe twee jongelieden 1200 flessen ISO-gecertificeerd drinkwater kwamen afleveren. 0.6 liter per fles, per 12 flessen in plastic geseald, en dan 5 van die kratjes tegelijk versjouwen. Da's allicht 36 kilo…

De narigheid gebiedt te zeggen dat we al zo ongeveer op de helft van de vakantie zitten en ik peins een beetje over de rest van de planning. Eigenlijk wil ik nog wel even naar Bangkok, maar om daar nou eerst voor een paar dagen naar toe te rijden, en dan weer terug, en dan zaterdagavond weer terug naar het vliegveld, dan krijg ik een beetje het heen-en-weer. Andere optie is om hier tot woensdag of donderdag te blijven en dan de laatste twee of drie nachten in Bangkok door te brengen. Maar het voelt toch een beetje als verraad aan Pattaya om hier eerder weg te gaan dan strikt noodzakelijk. Kortom, ik ben er nog niet helemaal uit.

 

 

Een gedachte over “Dagje rustig aan.

  1. Hoi Frans,
    Door niet ingeplande werkzaamheden schaam ik me bijna dat ik nu pas, op zaterdagmorgen, jouw leuke berichten lees uit mijn favoriete vakantieland. Ko Lam heb ik op mijn laatste trip nog eens bezocht en heb het idee dat we op dezelfde plaatsen van dat eiland zijn geweest. In Nederland kom ik daar nog wel op terug. Niet onverstandig is dat je jouw Thaise aldaar de boodschappen laat doen. Je wordt als tourist in iedergeval minder of helemaal niet getild.
    Laat je rug lekker genieten van de Thaise massage en van de overige Thaise vruchten.
    Laat nog een berichtje van horen
    Gr. Dik

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s