Tuin er eens in.

Gisteren aan het begin van de avond toch nog maar even een wandelingetje over Walking Street gemaakt. Als je die straat 1 keer op en neer loopt word je ongeveer 15 keer aangesproken door lieden die een prachtige sex-show in de aanbieding hebben, ze lopen met kaartjes rond waarop het volledige programma van 12 'shows'  uit de doeken wordt gedaan, voorzien van vage miniatuur-fotootjes en deze heren zijn nogal vasthoudend. Tot nog toe had ik ze altijd het bos ingestuurd, maar op een gegeven moment wint de nieuwsgierigheid dus ik heb me laten strikken. Vergeten af te dingen, dus Frans moest 1.000 Baht neertellen voor dit festijn, inclusief free drink, dat dan weer wel. Het leek wel of de man haast had want ik moest mijn benen uit mijn lijf lopen om hem bij te houden, naar de ingang van het etablissement, zo ongeveer op 1/3e van Walking Street, rechts vanaf het hek. Smalle ingang, trappetje op en daar was een ruimte die niet veel groter was dan een doorsnee-doorzonwoning-kamer. Aan de twee lange zijden banken waar het publiek op plaats kon nemen en daartussen wat verhogingen, podia zo u wenst, waar de dames hun kunsten konden vertonen. Een aantal dames staat uiterst ongeinspireerd wat heen en weer te wiegen en precies op het hele uur begint het grote entertainment en het wordt aangekondigd door het luid laten schallen van de tune van naar ik meen Star Wars. Als deze herrie is afgelopen komt dame 1 met show 1 in beeld. Zij schrijft uiterst onhandig maar zonder haar handen te gebruiken "Welcome" op een A3-tje en dan heeft ze haar bijdrage geleverd. De volgende dame rookt een sigaar, maar niet over haar longen. Tussen de acts door werd de werkvloer onder handen genomen met een dweil die de grofvuilophaaldienst nog zou laten liggen. Het derde meisje had 7 pogingen nodig om een ping-pong balletje in een glas terecht te laten komen. Zodra het balletje het glas miste en op de grond terecht kwam moest ze zelf van het podiumpje klimmen, achter het balletje aanrennen, en weer terug lopen om de verhoging op te klauteren en poging 2, 3, 4, 5, 6 en uiteindelijk 7 te wagen. Voor het publiek aan de andere kant begon ze weer opnieuw en toen had Frans het wel gehad met deze armoedige vertoning. Werkelijk te genant voor woorden. Hierbij vergeleken is de Moulin Rouge op de Amsterdamse Wallen een Michelin ster waard. Gauw wegwezen hier. Wel een ideale gelegenheid om van je geld af te komen. Nooit meer doen dus.

Bij Don't tell Mama wat gaan dobbelen met de meisjes en dat was een stuk onderhoudender. Deze drie meisjes waren allemaal beslist even mooi, dus ik kon geen keuze maken en ben na verloop van tijd teruggegaan naar de Wonderful 2 bar. Daar nog wat gegeten en op tijd naar bed, om toch nog vrij laat te gaan slapen.

Verheugend was dat de nieuwe T-Shirts met een dag vervroeging zijn gearriveerd, dus ik kan zometeen eens gaan kijken hoe de reacties zijn. Gepland staat verder een bezoekje aan het Pattaya Central Festival, een vorig jaar geopend mega-winkelcentrum waar je elke dag tig keer langskomt, maar eigenlijk nooit naar binnen gaat. Het is in ieder geval full-airco dus zeer geschikt voor de middag.

Wat verder nog opviel:
Het meisje van de wasserij doet goede zaken, mijn wasje is steevast pas 'mollow' klaar en ze heeft zo te zien een part-timer in dienst genomen.
Gisteren en vandaag een enkel drupje regen van tijd tot tijd, maar niet van betekenis.

Een gedachte over “Tuin er eens in.

  1. Hoi Frans,
    Het lijkt me ook een ervaring om nooit te vergeten. Zo zie je weer eens:’Een mens is nooit te oud om wat te leren’. Troost: Wij hebben de afgelopen dagen al voldoende drupjes gehad.
    Ga lekker nog wat genieten!!
    Dik

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s