Exit Bangkok, Bangkok exit.

Nare avond en nacht gehad in Bangkok. Het begon gisterenavond, hoewel nog onschuldig, al in een tent waar plotseling de halve mannelijke cast van een bekende soapserie de zaak met een bezoek kwam vereren. Leuk natuurlijk, maar de jongelieden hebben een sterk aanzuigende werking op de dames en dan kan ik het natuurlijk wel shaken. Hier dan ook maar snel afgedropen, met de staart tussen de benen.

Vervolgens leek het toch allemaal weer goed te komen, met een prachtige dame en paar drankjes genuttigd en tot zaken gekomen. Wel een aanslag op het budget, alleen de barfine was al 600.- Baht, maar goed. De dame had nog honger en eten van de straat meenemen naar het hotel was niet haar favoriet. Later zou blijken waarom niet. Dus op restaurant, maakt niet uit, de zeevruchtenschotel smaakte goed. Uiteindelijk naar het hotel gewandeld alwaar ze tot de conclusie kwam dat ze toevallig nou net uitgerekend vandaag haar ID-card thuis had laten liggen. Dus ze kwam het hotel niet in. O, zo dom dom dom, maar 'No ploblem', ze wist nog wel een kamertje waar ze ook zonder ID-card naar binnen mocht en dat was met Tuk-tuk maar 5 minuutjes en 100 Bath. Ze had inmiddels al een Tuk-tuk staande gehouden maar ik ben nog niet helemaal van Lotje getikt en bood voldoende weerstand toen ze me het karretje in wilde duwen. Ja, ik zal me midden in de nacht in doolhof Bangkok door iemand zonder ID-card met een Tuk-tuk naar een of ander louche kamerverhuurbedrijf laten brengen. Mooi niet dus. Ik liet haar weten dat ze op kon lazeren en dat deed ze dan ook maar.

Terug naar Nana Plaza en nog een poging gewaagd. Dit keer de hotelkamer wel bereikt, maar ook nu stond er weer een verrassing te wachten. Na verloop van tijd vroeg dit meisje of we even wat zouden roken. Nou ben ik ook de rotste niet, dus ik stemde toe, maar toen kwam aapje uit de mouw: "Something else than cigarette", zei ze. Ook dat nog: Frans op hotelkamer in Bangkok met meisje met drugs in haar tas. Meisje de helft van afgesproken bedrag betaald en meteen de deur uit gewerkt.

Dan maar slapen? Nee, ook dat was me niet gegund. Na nog geen half uur ging de telefoon. De receptie. "Lady that just left you is back with friend. She says they have now what you asked for. Can they come up to your room?". Ik antwoordde dat ik het meisje beslist niet meer wilde zien en dat ze naar huis konden gaan. De brutaliteit.

Paar uurtjes geslapen, tot iets voor acht uur weer de telefoon ging. Meisje zelf nu aan de telefoon. Stomdronken c.q. knetterstoned. Hoe verschrikkelijk sorry ze wel niet was en dat ze langs wilde komen om het goed te maken met heel speciale massage. Nadat ik ook dit genereuze aanbod had afgeslagen vond ze het tijd om me elke twee minuten te bellen. Na een paar keer de hoorn er maar naast gelegd.

Om 11.00 vertrok het shuttle-busje naar Pattaya en ik heb me in die tussentijd maar niet meer op straat gewaagd. Het leek me niet ondenkbaar dat ze zich nog in de onmiddellijke nabijheid van het hotel zou ophouden en ik had absoluut geen zin in een confrontatie, al dan niet met haar friend.

12.50 aankomst in Pattaya en hier is gelukkig alles pais en vree. Bangkok hoeft voorlopig voor mij even niet meer. Het is te hopen dat dit soort praktijken niet komen overwaaien.

 

Een gedachte over “Exit Bangkok, Bangkok exit.

  1. Hoi Frans,
    Ik kan niet zeggen dat de reis naar Bangkok zonder avonturen is verlopen. Uiteraard wel verstandig dat je op tijd afscheid van de Thaise ‘vruchten’hebt genomen en direct weer naar Pattaya bent gegaan. Natuurlijk smaken de Thaise meisjes niet even zoet. Neem je nog een paar leuke foto’s mee? dan begin ik voor de resterende 2,5 maand een beetje in de sfeer te komen.
    Gr. Dik

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s