Druk.

Vandaag de nodige zaken op het programma staan die eigenlijk ook nog wel morgen of zaterdag zouden kunnen, maar ik probeer vandaag alles zover te hebben dat ik zaterdag alleen nog maar tas hoef te pakken, om na de vroege avondsessie te kunnen vertrekken, schematijd KL 0878 23.20 uur. Eerst maar eens even wat foto's laten afdrukken, daar zijn ze nu mee bezig, en die ga ik dan in de loop van de dag hier en daar afleveren. Zijn de dames gek op hier. Wasje halen en wegbrengen, tas eens uitmesten en alles wat niet strikt noodzakelijk is weggooien, klein geld vast bij elkaar sprokkelen en uitgeven, dat soort zaken.

Na alle verrassingen van Bangkok gisteren hier maar weer eens een oud paard van een nabije stal gehaald en dat voelde heel vertrouwd. Het regende vrij langdurig gisterenavond en ik was bovendien na zo'n onrustige nacht nogal vermoeid, dus verder kalm aan gedaan, Walking Street en omgeving maar even gelaten voor wat het was.

De toestand is hier trouwens opeens zeer verward, er wordt gesproken over een op handen zijnde staatsgreep, vermoedelijk is er vanaf zaterdag geen vliegverkeer meer mogelijk en zullen alle toeristen voor minimaal drie weken stranden. Was dat maar waar. Alleen een eruptie van een vulkaan of een langdurige mistige situatie in geheel Europa kan mij nog redden. Of het Ministerie zou een negatief reisadvies voor Nederland moeten afgeven. Iets wat trouwens in mijn ogen al lang permanent zou moeten gelden. We blijven hopen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s