Back to normal.

Gisterenavond niet verder geweest dan de Wonderful 2 bar. In het pikkedonker (of moet dat met tussen-n?) zaten daar zo'n 45 toeristen met hun ziel onder de arm te wachten op betere tijden. Biertje was geen probleem, maar geen genummerde meisjes en geen band. Aardige gelegenheid om eens met wat andere toeristen te babbelen en zo dachten de meesten erover dus al met al was het toch nog wel gezellig. Al om 00.00 naar bed gegaan, op het BVN-kanaal nog wat herhalingen van afgelaste voetbalwedstrijden in Nederland zitten bekijken en vanochtend om 08.30 al aan het ontbijt. Nog geen Nederlanders gesproken, maar vermoedelijk wel 1 gezien. Een man van een jaar of 65 die bij het ontbijt prominent een gezinspak Hagelslag op zijn tafel had staan. Tsja, dat kan haast niet missen. Dus maar met een wijde boog er om heen.

Vandaag is alles weer bij het oude en zo is het goed.

Wel een tikkeltje bewolkt met af en toe wat gemiezer. De temperatuur is opvallend laag, ik schat 25 klein nulletje C. Bij gebrek aan correcte meetwaarden ga ik zometeen maar eens een horloge aanschaffen dat ook de temperatuur aangeeft. Ontbreekt nog in de collectie.

Rond 07.00 hedenmorgen voor het eerst getuige geweest van geweld in Thailand. Ik werd wakker van de nodige vechtkreten. Ik was niet met een Thaise soapzender nog aan in slaap gevallen, maar het kwam echt van buiten. Snel het balkon op en in een opslagruimte (zonder golfplaten erop, dus het was mooi te zien) naast de parkeerplaats van het Lek-hotel ging een jongeman helemaal uit zijn dak. Er stonden voornamelijk wat tafels, kratten met lege flesjes, overtollige stoelen en dergelijke. 'Stonden'  inderdaad, want al snel lag de hele bende door elkaar. Door een aantal personeelsleden van het hotel werd hij even later ingerekend en naar binnen gebracht. Wel netjes, als je je woede zo afreageert op zaken en niet op personen.

Verder op Second Road gisteren 1 aanrijding met een motorscooter met dodelijke afloop. Volgens getuigen reed de man met hoge snelheid tegen het verkeer in, schampte hij eerst een hem tegemoetkomende andere motor, en belandde hij vervolgens frontaal tegen een dito auto. Is ook een beetje vragen om moeilijkheden.

Inmiddels moet in Nederland de werkweek weer begonnen zijn, voldoende reden voor mij om u niet langer van uw noeste arbeid af te houden.

Een gedachte over “Back to normal.

 1. Hoi Frans,
  Ja, de noeste werkweek is weer gestart met zeer gladde wegen met als toetje mist met een zicht van circa 100 meter.
  Vanmorgen om 9,30 naar de notaris om mijn hyp. weer te verlengen, maar een sigaar kwam niet op tafel. Echter wel zijn vette declaratie met een daaraan gepaarde klacht dat het voor hem wel zeer slecht ging in de huizenmarkt. Op het moment dat ik bijna medelijden begon te krijgen, stond ik al weer buiten op zijn zeer gladde stoep.
  Ook het resultaat van onze Amsterdamse voetbalclub was dit weekend weer geen succes, stand 1-1 tegen NEC.
  Het wordt weer eens tijd voor een Cruijferiaanse aanval.
  Tot over een paar dagen en laat de temperatuur maar flink oplopen.
  Gr. Dik

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s