Web streepje log fuck nl

Gisteren mijn telefoon maar eens tevoorschijn gehaald en heel secuur de internet-verbinding uit gezet. In de hotelkamer kan ik gebruik maken van de Wifi van het hotel, en zowaar, ook in de Wonderful 2 bar op de hoek is het signaal nog goed bruikbaar. Dus ik dacht, kom, dan ga ik maar weer eens mobloggen, bloggen vanaf de telefoon. Hele verhalen tik je dan niet, maar je kunt er wel makkelijk een fotootje bij plaatsen dat je net geschoten hebt. En dat zegt vaak meer dan duizend woorden. Dus mijn mobi-web-log-email-adres maar weer eens opgezocht en even een testberichtje geplaatst. Tenminste, dat dacht ik. Mooi niks dus. Vervolgens maar gaan zoeken op de help-pagina's van web-log.nl en ja hoor, sinds de release van het veel betere en met nog veel meer functionaliteit toegeruste vernieuwde en verbeterde update-upgrade-re-release systeem management bla bla panel dashboard design hup-flut-kraak-zucht 2.0 turbo neuzel-programma, is het feit dat er niet meer kan worden gemoblogd, zo wordt al in augustus gemeld, een bekend probleem naar de oorzaak waarvan nog steeds gezocht wordt. Mijn God, we zitten in december. Als u geen leuke korte berichtjes met opwindende plaatjes ziet de komende jaren weet u waaraan het ligt: Web streepje log fuck nl.

Verder is hier alles naar wens, zoals u al vermoedde, zolang je je maar verre houdt van alles wat ook maar iets met Nederland te maken zou kunnen hebben.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s