Countdown.

Het is dinsdagavond even over half acht. Gisteren al ingecheckt en boarding-pass geprint, stoel 27 op mijn geliefde C-rij kunnen bemachtigen. Taxi is besteld om half negen. Dan ben ik hopelijk rond kwart over tien op vliegveld Bangkok, om 1 minuut voor twaalf gaan we de lucht weer in, richting Noordpool geloof ik.
Zometeen nog even langs de 7-11 voor wat yoghurtjes voor onderweg en wat kauwgompjes en zuurtjes voor tegen de dichte oren en droge keel, uitchecken uit het Hotel, laatste biertje en de Wonderful bar en dat zit het er weer op.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s