Even een teken van leven.

Alles goed hier, afgelopen nacht voor de vijfde opeenvolgende nacht in een ander bed geslapen (1x thuis, 1x in vliegtuig, 1x in Pattaya Centre Hotel, 1x boven de Jungle Bar in Soi 13/1 en afgelopen nacht in het vertrouwde Dynasty Inn) dus maar eens een dagje rustig aan. Bovendien was het gisteren nogal laat geworden, een uurtje of vijf, nog voordat we er in lagen, dus geef mijn portie vandaag maar aan Fikkie.

O ja, waar ik natuurlijk nog wel op wil reageren is het nieuwsbericht dat ik zojuist lees en waarin gemeld wordt dat de spoorwegovergangen tussen Roosendaal en Breda niet meer open kunnen doordat er 30 meter koperkabel is gestolen. Na alle perikelen van de laatste tijd zagen de NS en Prorail eindelijk in dat het nogal knullig overkomt om elkaar steeds van alles de schuld toe te schuiven en in dit kader heeft men dan nu ook een doorbraak bereikt. Men treedt eensgezind naar buiten en zingt in koor: "De beveiliging van de overwegen is een taak van de gemeenten!" Ik zou mijn ogen niet droog kunnen houden.

2 gedachten over “Even een teken van leven.

 1. Hoi Frans,
  Nu maar even een aanvulling op het laatste nieuws in Nederland:
  – Bejaarde man, 80 jaar, tot 2x toe bewusteloos geslagen
  – Al-Quaeda bedreigt de Koptische kerken in Nederland
  ° Toeristen zwemmen voor hun leven bij een Philippijns eilandje
  ° Welten wil geen caviapolitie
  ° Buitenlandse trein staat urenlang stil in omgeving van Barneveld wegens een vermeend bompakketje dat niet is gevonden.
  En ik ga vanorgen weer de gasten van het VMBO verblijden. Je kan toch niet zeggen dat Nederland saai is, behalve koud.
  Gr. Dik

 2. Hoi Frans,
  Mis vandaag ‘een teken van leven’, maar dat zal met een aannemende zekerheid in soi 13 wel anders zijn. Nu al een besluit genomen zeker eind dit jaar weer daar te vertoeven. Inmiddels heeft een commissaris van A.dam (Welten) gemeend het regeringsbeleid omtrent het boerkaverbod niet te willen uitvoeren. Ik heb ze in Thailand gelukkig niet gezien. Wel de toegestuurde filmpjes over Pattaya en omstreken aandachtig bekeken.
  Met heimwee en groeten,
  Dik

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s