Oi en Soi en Poi en Toy en de almachtige God.

Afgelopen donderdagavond hebben zo'n 350 agenten Soi 6 helemaal afgezet en alle aanwezige dames gecontroleerd op onder meer drugsgebruik. Ze moesten allemaal een plasje doen en volgens de locale berichtgeving zijn er 16 meegenomen omdat die positief op de drugstest reageerden. Het straatje is zo'n 150 meter lang, er zitten ongeveer 50 bars die gemiddeld een tiental dames hebben, dus de vangst viel mee of tegen, al naar gelang de doelstelling. Overigens zijn er, afgezien van 1 kennelijke handelaar die 160 pillen bij zich gehad zou hebben, in het geheel geen drugs aangetroffen.

Zelf heb ik er weinig van gemerkt, ik zat toevallig weer eens in Soi LK Metro. Daar bevindt zich onder meer de Devil's Den, die een heuse website onderhouden, en zich kenmerken door het feit dat ze zgn. 'all-in' pakketten voor 90 minuten incall verzorgen, en dat de dames desgewenst ook via internet op de hotelkamer kunnen worden ontboden. De gehanteerde prijzen zijn voor Patthaise begrippen niet concurrerend en op diverse fora wordt er dan ook nogal misprijzend over geschreven. Hoe dit ook zij, de bar zelf heeft niets opzienbarend of extra uitnodigends, de dames komen niet boven de middelmaat uit dus ik ben er maar gewoon langs gelopen. Wel een kijkje genomen bij Lolita's Gogo Club, daar hoeft u ook niet naar toe. Om 23.00 uur zaten er drie man binnen die met 1 dame aan het praten waren. Verder alleen iemand die dan nog net wel een drankje in wilde schenken. Het enige wat hier te zien viel waren de vele reclameuitingen die de speciela Lolita-Club-Vip-kaart aan de man moesten brengen. Eenmaal in het bezit daarvan zullen u gedurende 5 jaar ongekende geneugten ten deel vallen. En dat voor maar Baht 5000.- (EUR 125.-). Deze zaak heb ik verlaten voordat ik mijn biertje half leeggedronken had. Vervolgens terecht gekomen in de Champagne Gogo Bar, waar het wel leuk toeven was. Niet overdreven grote ruimte met hier en daar spiegelwanden, 1 centrale paaldansvloer, met aanvullende paaltjes aan de tafeltjes langs de muren. Leuk aangekleed, behalve de dames waar wel het een en ander tussen had. Een enkeling danste zelfs geheel ontkleed (streng verboden…), tent zat goed vol, teringharde techno-house zoals dat hoort, de ping-pong balletjes ontbraken niet, en een flesje Heineken onder de Baht 100.-. Zo lusten we er nog wel een paar! Toch weer even verder gaan kijken en terwijl ik Soi LK Metro weer verder inliep werd ik links tussen de Champagne en Lolita Club (de naam van de bar ben ik even kwijt) aangesproken door een lieftalligheid die maar jammerde dat ze nog geen falang had. Ik liet mij overhalen tot een drankje en een praatje en om 02.10 uur vertrokken we richting hotel en de volgende dag was ik te laat voor het ontbijt in het Lek-hotel (dat is tot 13.00 uur). Richting Baywatch Restaurant gegaan, maar dat zat vol, toen maar Boyz Town ingelopen waar ik 's avonds toch maar niet kom, maar waar je overdag, in dit geval bij bar/restaurant Shamrock, prima kunt ontbrunchen.
's Avonds liep ik in de buurt van de U-too bar en werd ik enthousiast aangesproken door Oy. Ik moest even nadenken, maar opeens wist ik het weer en hoefde ik niet meer verder te zoeken.
Verder nog een avondje op stap geweest met Cas, LB uit Soi 6 en gisteren ben ik zonder eten naar bed gegaan. Mede daardoor vanochtend betrekkelijk vroeg eruit, van 07.15 tot 09.00 even in het ochtendzonnetje op het balkonnetje gezeten, wasje naar meisje gebracht, bodempje gelegd via ontbijt-buffet, gewandeld langs de boulevard, wat onuitgeslapen FL-ers op afstand moeten houden, krantje gelezen, en rond 13.00 biertje gepakt bij Wonderful 2 Bar. Daar ging ook nog een stalletje staan dat me nog niet eerder was opgevallen, maar een kijkje genomen en het bleek kippensoep te zijn. Grote kom soep met hele kippenpoot erin, bij alles wat ze erin willen flikkeren vragen" Not spicy? " en als ze nee zeggen is het OK. Resultaat was een toch nog behoorlijk pittig soepje wat ik ondanks de 31 graden heerlijk op heb zitten peuzelen zonder dat het zweet mij uitbrak en ik had er eigenlijk nog wel eentje gelust. Wat kan een mens voor 75 cent toch oneindig genieten.

We horen niets over Kat (Jiab) hoor ik u denken, en inderdaad, zij is tot 16 januari op vakantie naar huis. Jammer, maar helaas.

Poi maakte het alweer een beetje goed door deze keer niet met een wollen shawl te komen, nee, zij kwam nu met een wollen ijsmuts als cadeautje. Voor als ik weer naar huis ga… Lief he.

Verder wordt het nieuws in de wereld vandaag natuurlijk beheerst door de schietpartij in Tucson. Op Fox News zag ik een deskundige die omstandig uiteenzette dat de kans maar heel klein is dat je een schot waarbij een kogel dwars door je hoofd vliegt overleeft. Het zou Amerika niet zijn als hij zijn betoog niet had afgesloten met de zin:"We can say this was a direct intervention of the Almighty". Nou, daar zullen de ouders van dat 9-jarige meisje een fijne boodschap aan hebben.

2 gedachten over “Oi en Soi en Poi en Toy en de almachtige God.

 1. Hoi Frans,
  Na grondige bestudering van de Oi’s kom ik al gauw in tijdnood en vergeet daarbij even de spicy soep. In wat voor richting of waar is de omgeving van Soy MK Metro?
  Ik kan me nog wel inleven dat je nog niet aan Nederland denkt. Een goed bericht op maandag morgen in de Telegraaf: De KLM verlaagt haar tarieven in de breedte, dus ook voor inter-continentale vluchten.
  Verder een rustig weekend gehad. Ook met de beurs gaat het wat te rustig in dit prille begin van het nieuwe jaar.
  Ik blijf jouw avonturen aldaar met plezier volgen.
  Gr. Dik

 2. Hey Frans,
  Als ik alles zo lees hoef ik mij volgens mij geen zorgen over jou te maken!
  Met mij alles prima, helaas op mijn werk wel erg druk, maar dat is altijd aan het begin van het jaar. Na mijn weekje Tenerife vind ik het wel koud en somber in NL.
  De nieuwtjes uit Baarn:
  Joop was vandaag naar de Horecava, er was geen gratis bier…
  De bierprijs van een vaasje gaat bij Quispel omlaag met een dubbeltje, het is wel Dommelsch…
  Bij ADL is een stamgast(te) zwanger, dus weinig baco voor haar… (heeft het trouwens zin om zo’n rammelding op je buik te hebben als je 6 weken zwanger bent?)
  Groet en veel plezier daar!
  Gerard

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s