To be continued.

Eigenlijk veel te mooi weer om te gaan zitten internetten, ik zal het kort houden.

Van de excursie-organisatie geen email teruggezien, ook niet in het spam-vakje, dus ik vermoed dat er geen plek meer was, of dat ze hem niet meer omhoog konden krijgen (tip 4), wat erger zou zijn. Dit houden we dan maar tegoed voor een volgende keer, kan Yiab ook mee, vindt ze vast wel leuk. Nog geen goede inzendingen trouwens, leuk geprobeerd van Dik, maar het heeft niets met vrouwen te maken, sterker nog, over het algemeen is het strikt verboden voor ze (tip 5).

Dinsdagavond een stunning lady uit Walking Street gehaald, bij oude oude Simon's bar vandaan. Wel wat lang spelletjes mee zitten spelen en zitten borrelen, dus pas wat laat in het hotel en woensdag kon dan ook zo goed als verloren worden beschouwd.

Donderdag uit dezelfde bar weer een leuke dame opgescharreld, Oey, maar die stelde wat teleur.

Dus gisteren maar weer een oude vertrouwde opgezocht, Oy, en daar ga ik vanavond weer mee op stap.

In de Wonderful 2 Bar is de Mamasan de afgelopen dagen helemaal in haar nopjes, ze heeft een knul aan de haak geslagen die toch wel een jaar of 20 jonger is dan zijzelf. Normaal komt ze pas tegen 17.00 om de boel te bestieren, maar nu zit ze 's ochtends terwijl ik nog aan de koffie zit al in groot pontificaal uitgebreid te pimpelen.

Bij het meisje dat mij bij wijze van cadeautjes altijd van winterkleding voor de terugreis voorziet ben ik even uit beeld, een wat oudere toerist heeft haar 'ontdekt' en al een dag of drie komen ze rond 13.00 samen helemaal bepakt en bezakt terug van het winkelen. Dus ook zij is de Koning te rijk. Vanochtend kwam ze met een foldertje met mobieltjes aan om even bij mij te checken of wat zij uitgezocht had dezelfde was als ik had. Dat was niet zo, ik heb een HTC en zij had haar oog laten vallen op de IPhone maar ik kon natuurlijk wel bevestigen dat dat ook een prima keuze was. De prijs inclusief BTW hadden ze er in de winkel al bij geschreven: Baht 28.000. Benieuwd of dat kleinood morgen in het prijzenpakket zit.

Japanners blijf je je soms over verwonderen. Ik liep zojuist hier langs de juwelier en dacht: Goh, wat heeft hij het druk. Stonden er een stuk of 15 Japanners binnen zich te vergapen aan een stelletje Casio-klokjes, alsof ze nog nooit een Quarz-horloge hadden gezien. Onbegrijpelijk.

En om een einde te maken aan de discussie hoeveel Baht-busjes er in Pattaya rondrijden heb ik daar maar eens een studie van gemaakt: Het zijn er 700 en die zijn als volgt genummerd:

1-340 : Serie 23001
341-680: Serie 23002
001-020: Serie 'iets in het Thais wat eindigt op iets dat op een 7 lijkt'
Er rijdt dus bijvoorbeeld zowel een nummer 6 rond als een 006, maar geen 021.
Verder viel op dat er eentje rondrijdt zonder nummer, en dat een busje groen is in plaats van donkerblauw.
Je hebt er niets aan, maar je moet het natuurlijk wel weten.

Kijk ik even vooruit dan zie ik dat de temperatuur in Nederland a.s. woensdagochtend waarschijnlijk weer eens onder nul ligt. Gelukkig maar.

3 gedachten over “To be continued.

 1. Hoi Frans,
  Weer goed om een berichtje van je te lezen.
  Ook het raadsel wat je hebt opgegeven houd me nog steeds bezig en probeer er nog op terug te komen.
  Maar nu eerst nog even wat anders, ga even naar je gmail.
  Gr. Dik

 2. Hoi Frans,
  Even over een zin betreffende de Baht-busjes: ‘Je hebt er niets aan, maar je moet het natuurlijk wel weten’ zet mij wel aan het denken.
  Vraag: heb je nog een paar hints voor de oplossing van het raadsel?
  Gr. Dik

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s