Luxe probleem.

Vanaf een kwartiertje geleden kon in inchecken en ik zat maar te dubben of ik nu een stoel op het hoofddek of op het bovendek zou nemen. Het bovendek wordt door velen verkozen vanwege de besloten sfeer, anderzijds worden de stoelen 4e en 4f op het hoofddek ook wel geprezen, zie

http://www.seatguru.com/airlines/KLM/KLM_Boeing_747-400_full.php

Uiteindelijk is het 4f geworden, 1a en 1k op het hoofddek waren ook wel leuk, vanwege het mooie uitzicht door de raampjes die daar onder een lichte hoek voor je staan, maar bij een nachtvlucht is dat niet zo relevant.
Bovendien heb ik op de heenvlucht het bovendek al eens mogen ervaren, en verandering van spijs doet eten, nietwaar?

Wordt vanaf morgenavond 18 januari 2011 23.59 lokale tijd, 17.59 Nederlandse tijd weer 12 uurtjes vliegen, maar normaal zie ik daar al niet echt tegenop, laat staan als er weer allerlei verwennerijen en een heerlijke stoel en een huisje in het vooruitzicht staan. De planning is om ruim op tijd op de luchthaven Bangkok aanwezig te zijn, ik probeer rond 21.00, want borrelen en hapjes eten en roken in de Air France Lounge is nu eenmaal bij de prijs van dit ticket inbegrepen, dus waarom zou ik dat laten?

Het afscheid gaan nemen hier wordt daardoor niet minder dramatisch.

Wegens chronisch tijdgebrek zullen een aantal verhaaltjes pas later op dit weblog verschijnen, waarvoor graag uw begrip.

Een gedachte over “Luxe probleem.

 1. Hoi Frans,
  Het is inderdaad een luxeprobleem, maar het lijkt me zeer prettig toeven in de ruimte die je gekozen hebt. Mocht het iets te veel van het goede worden, dan kun je met gemak een uiltje knappen, wellicht voorafgaand met een leuk gesprek met de vrouwelijke bemanning.
  Het lijkt me niet overbodig je weer van harte welkom te heten in ons fijne polderland, alhoewel dit altijd weer een omschakeling vereist.
  Na de vermoedelijk lichte yet lag en de daarvoor nodige rust ben ik benieuwd na de ervaringen die zijn opgedaan.
  Een hele goede reis!!!
  Gr. Dik

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s