Baarn-Pattaya.

16 uurtjes hebben we er deze keer over gedaan om vanuit Baarn in Pattaya te geraken.

In de trein bij Naarden-Bussum was er enig oponthoud doordat zes agenten nogal wat moeite hadden om een doorgedraaide randjongere in toom te houden. Waarschijnlijk om administratief werk te voorkomen lieten ze hem uiteindelijk maar weer gaan. Prachtig, als dat blauw op het perron.

Deze keer geheel zonder enig reisdocument (behalve dan paspoort) vertrokken, dus op Schiphol maar een printje van de boardingkaart en het reisschema gemaakt omdat de douane in Bangkok dat altijd zo graag wil zien.

Het toestel zat zowaar niet eens helemaal vol, er hadden er nog zo'n 20 meer meegekund. Dat heb ik nog nooit eerder meegemaakt, zal er wel mee te maken hebben dat het zuiden ivm de overstromingen wat minder in trek is nu. Tot mijn grote vreugde was de middenstoel van rijtje 16 waarvan ik de C had gereserveerd niet bezet, zodat er ook in de breedte wat extra ruimte was. Mede derhalve toch nog wat kunnen dommelen.

Taxirit van vliegveld Bangkok naar Pattaya Beach Road in 1 uur en 15 minuten, een record.

Mijzelf eerst even gemeld bij Wonderful 2 bar, wat centjes gewisseld, intrek genomen in Dynasty Inn, gegeten bij Lek Hotel en nu wordt het tijd om af te zakken naar de Natty Bar want daar viert Oy vanavond haar verjaardag.

 

Een gedachte over “Baarn-Pattaya.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s