Waar is ie nou gebleven?

Tegeltje voor vandaag: "Mannen denken maar aan 1 ding en ze lullen over auto's."

Gisterenmiddag, keurig op de afgesproken tijd, kwam Yiab (aka Katja) aanwandelen bij de Wonderful 2 Bar. Ze was incognito, d.w.z. niet in werkkleding, dus geen hoge hakken en kort rokje. Na wat verder vragen bleek dat ze helemaal niet meer in de bar werkt, maar veel thuis is bij haar ouders en haar zoontje, die iets vreselijks aan z'n voet moet hebben, maar wat precies is mij nog niet helemaal duidelijk. Ik neem het maar met een vaatje zout. Feit is evenwel dat ze in de W2 bar niet meer werkzaam is, het bewijs daarvoor is dat ik voor een drankje voor haar (lokaal gedestilleerd met soda) niet meer het Lady-Drink tarief van 120 Baht betaal, maar gewoon 30 Baht.
Ik vertelde haar over mijn mislukte pogingen om een excursie met Het Ding te boeken. Een site van Het Ding heb ik gelukkig in mijn HTC gebookmarked, dus ik liet haar meteen even zien wat ik bedoelde. Jiab natuurlijk meteen bellen met het telefoonnummer dat op de site staat en daar werd weliswaar opgenomen, maar van Het Ding wist men vreemd genoeg helemaal niets. Het Ding is plotseling spoorloos verdwenen, wat overigens geen onbekende eigenschap van Het Ding is (tip 6). Ik geef het nog niet op en zolang er nog hoop is mag u blijven raden wat Het Ding toch is. Laten we het zo afspreken: Als ik het zoeken opgeef vertel ik wat Het Ding is en dan mag u allemaal zoeken waar Het Ding is.
Verder met Jiab afgesproken voor vanavond en dan gaan we morgenochtend een toertje maken naar een zeeaquarium (tip 7) en-wat-er-verder-nog-in-ons-opkomt.

De avond was gisteren zoals beloofd voor Oy en die had er, 1 dag na haar verjaardag, duidelijk nog niet genoeg van. Ze stond bepaald niet in de economy-stand en op het - korte – rechte stukje van de W2 bar naar het hotel bleek – om in autotermen te blijven – de koersvastheid dan ook zoals je die van een 29 jaar oude Aziaat verwacht: Deze liet naar de huidige maatstaven duidelijk te wensen over.
Verder was het uiterst comfortabel, ze heeft een massagestand. Alle bedieningsknoppen zijn logisch geplaatst en liggen goed onder handbereik. Geen last van een koude start, niet overmatig luidruchtig, schakelt soepel, goed handelbaar en een flinke actieradius zijn belangrijke pluspunten van dit – overigens niet hybride – model uit de wat hogere middenklasse. Bovendien standaard inclusief alle extra's. Voor de veiligheid wel voorzien van een startonderbreker, maar remmen ontbreken. Het geheel maakt een goed afgewerkte indruk en daar laat ik het voor nu maar even bij.

4 gedachten over “Waar is ie nou gebleven?

  1. Whahahahahahaha, niet te geloven dit, maar boven alle pluspunten van dit model, neem ik aan dat jij ook geen last had van een bevroren voorhuid, uh, sorry voorruit?
    groet,
    Joost

  2. Zijn er eigenlijk 45 km auto’s daar? Al die opties zijn niet belangrijk, gooi wel een bos hout voor de deur en dan stopt hij ook wel….

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s