Nissan Micra deel II

Naar aanleiding van het blogje van gisteren liet Joost weten na de F1 race nog met een reactie te zullen komen, maar gevreesd moet worden dat hij in een van de laatste rondes is uitgevallen.
Vandaag in de reacties wel een interessante vraag van Gerard, die zich afvraagt hoe lang er over de 272 voertuigen is geteld en hoe lang het derhalve theoretisch duurt alvorens er een Nissan Micra langskomt.
Het tellen van de 272 voertuigen heeft zo'n 45 minuten in beslag genomen. Het totaal aantal motorrijtuigen is in die periode volgens onze aannames dan 272 x 2 x 2 = 1088 geweest. We hebben er gemiddeld 2353 nodig. 2353/1088 = 2.16.
45 minuten x 2.16 = 97.2 minuten. Het duurt dus theoretisch gemiddeld ruim anderhalf uur vanaf het moment dat je begint te spotten voordat je een Nissan Micra voorbij ziet komen. En wie het waagt aan de juistheid van deze berekening te twijfelen, die zal er van lusten.

Een gedachte over “Nissan Micra deel II

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s