Webstreepjelog migratie, the continuing story.

Het weblogteam is nu bezig om alle sites die al min of meer in de lucht zijn te vergelijken om corresponderende gebreken op te sporen en deze daarna te gaan inventariseren en dan te gaan bedenken wat ze daar aan zouden kunnen gaan doen.

De update van 10 oktober kunt u desgewenst hier lezen: http://webstreepjelog.zendesk.com/entries/20524671-update-10-oktober?page=1

Dit is een vrij zinloze bezigheid, aangezien algemeen bekend is dat de meest basale structurele problemen als volgt zijn samen te vatten:

*weblogs die geheel blanco zijn.
*weblogs die het grootste deel van hun oorspronkelijke inhoud missen
en daar is de laatste tijd nog bijgekomen
*problemen met wachtwoorden en inloggen.

Het lijkt wellicht zinvol als het weblogteam zich niet langer blind staart op deze overeenkomsten, want die weten we nu wel.

Mogelijk is het zinvol als ze zich eens zouden bekommeren over de verschillen die er bestaan tussen alle talloze weblogs die het niet goed doen, en een enkel weblog dat zich kennelijk ongeschonden door de strijd heeft weten te slaan.

Als voorbeeld noem ik bonaire.weblog.nl , een weblog dat nota bene rustig logjes heeft geplaatst op 22 augustus, 23, 24, 25, 29 augustus, 1 september, 5, 6, 9, 11, 20, 21, 22, 23, 24 september enz. enz. tot op de dag van vandaag aan toe. Alsof er niets aan de hand was. Wat heeft dit blog wat wij niet hebben?? Snapt u het, snap ik het?

Een gedachte over “Webstreepjelog migratie, the continuing story.

  1. Ik heb ook kunnen inloggen, een paar weken geleden (zonder email, maar MET het, ws. een beetje buiten de lijntjes resetten van een wachtwoord). Ik heb niets geblogd, blog is niet actief, maar iemand die er toen wel met smart op zat te wachten zal mogelijk geblogd hebben, en dan bij publicatiedatum data in het verleden opgegeven hebben?

    Theo

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s