Klagen mag van weblog.nl

Klagen mag (weer) van weblog.nl

Ze hebben daarvoor een nieuwe pagina geopend.

Er staat het volgende:

“Beste Weblogger,

Wij begrijpen de situatie en snappen dat er emoties zijn. Het is ook absoluut toegestaan dit te uiten. Wij hebben gemerkt dat dit op veel verschillende lokaties al gebeurd. Vanaf nu kan dit in dereacties onder dit bericht. Wij vragen je wel enkele regels te respecteren om het beheersbaar en constructief te houden.

 1. Plaats geen persoonlijke aanvallen. Spreek Weblog.nl als geheel aan.
 2. Plaats geen scheldpartijen. Wij snappen dat het misschien oplucht, maar niemand is erbij gebaat.
 3. Dit bericht gebruiken om je eigen weblog te promoten.
 4. Het aannemen van de identiteit/naam van andere gebruikers.

De inhoud van de reacties die buiten deze regels vallen zullen worden verwijderd een er wordt aangegeven dat de regels zijn overtreden.

Plaats je reactieshier”

Zelf had ik graag de volgende reactie willen plaatsen, maar dat lukt met geen mogelijkheid, dus dan maar hier.

Zelfs het correct opstellen van 4 simpele regels waar we ons aan moeten houden op deze ‘klaagmuur’ is nog te veel gevraagd. We moeten WEL doen wat in regel 1 en 2 staat (geen persoonlijke aanvallen en geen scheldpartijen) en moeten (denk ik) juist weer NIET doen wat in regel 3 en 4 staat (je eigen weblog promoten en een andere indentiteit aannemen.)

Tsja, als weblog.nl met zo’n gevoel voor logica aan een complexe migratie begint is het niet zo vreemd dat er hier en daar iets nooit meer goed komt.

Tot overmaat van ramp krijg ik na de mislukte poging om een reactie op de klaagmuur te plaatsen een hele berg mailtjes van weblog.nl met teksten zoals de volgende, dat zouden dan nieuwe reacties op mijn (niet geplaatste) bericht moeten zijn:

Author: entinyopede
Comment:
Best Legal Steroid. Muscle Labs USA is a pioneer in the Bodybuilding Supplement Industry. Our specialization is in the advancement, study, and production of anabolic steroid supplements, body building supplements, muscle site enhancements. We have a variety of products to enhance your physique. It is usually recommended to order stacks, a combination of supplements. One stack might consist of anadroll, deccabolan, and dianabol.

WEBLOG.NL , HOU OP!!!!!!!

5 gedachten over “Klagen mag van weblog.nl

 1. Staat er bij mij nog steeds, maar ik heb wel een mailtje gehad dat het gewijzigd is, toen hadden ze alleen de cijfertjes weggehaald, maar die zijn nu weer terug. Zelf dit draait weer uit op een drama.

 2. het is gewoon een groot drama daar.
  krijg per dag wel 20 mails dat er in mijn gastenboek wordt geschreven, en ik kan niet eens inloggen.
  baal van weblog

 3. Hier bij mij hetzelfde, heb een ww gekregen, maar kan nooit op mijn pagina komen!Ik geef het nu echt op, ze zoeken het daar maar uit.
  Ik zou graag meer informatie willen over andere web-logs , zijn ze gratis ?en nog liever wat betalen en dan geen reclame, en kan ik ook zelf bepalen hoe de blog eruit komt te zien?
  Frans bevalt word press je goed?

  Groetjes Marian

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s