Pattaya Countdown 2012

Het aftellen naar 2012 is in volle gang. Al voor 13.00 stond het verkeer muurvast. In verband met de verwachte grote drukte is de Expressway van Bangkok naar Pattaya tot 3 januari tolvrij. Het is een extra warme dag vandaag, toch wel weer zo’n 33 graden. Vuurwerk heb  ik eigenlijk in winkels niet gezien, maar dat zal wel aan mij liggen. Er wordt natuurlijk wel het een en ander uitgevent en het handigst is om met een paar man wat bijeen te lappen, dan heb je al snel een aardige kiloknaller bij elkaar. Oppassen dat je zo’n doos niet onder de elektriciteitsdraden zet. Vanavond weer party en free food in de Wonderful 2 Bar. Ik had me eigenlijk voorgenomen om vandaag weer een flink stukje te schrijven, maar ik lees zojuist in een mailtje dat Joy me over een uurtje komt opzoeken en dat heeft natuurlijk toch prioriteit.
Nog regen gehad? Nee, geen druppel.
Nog iets gemerkt van de overstromingen? Nee, nauwelijks. Een enkele keer is er bij een 7-11 een bepaalde smaak snoepjes of zo niet voorradig, en daar wordt dan in 3 talen excuses voor aangeboden. Maar de tipboxen zijn niet omgetoverd in collectebussen en overigens is er alleen op kerstavond iemand langs geweest om centjes voor de getroffenen in te zamelen. Keurig met een boekje erbij waar je je naam en het bedrag in kon schrijven, zodat de collectanten het niet ongemerkt achterover kunnen drukken.
Wel twee lastige Engelsen in de W2 bar een paar dagen geleden. Eerst sloegen ze elkaar al bijna de hersens in. De ‘ leukste’  van de twee knalde vervolgens een meisje van een jaar of 5 dat kauwgompjes liep te verkopen bijna tegen de grond, en toen deze ook nog eens ruzie ging maken met een van de dames over de rekening was het mooi geweest. Hem werd duidelijk te verstaan gegeven dat hij niet langer gewenst was. Zijn reactie was dat ‘ you neukende hoer je bek moet houden’  maar dat werkte natuurlijk als olie op het vuur. Er werd door het overige personeel een cordon tussen de ruziende lieden gevormd en hij blies toen toch maar de aftocht.

Allemaal een prettige jaarwisseling, ook namens Oy, Joy, Poy, Noy, Neng, Peng en Lee en voorzichtig met vuurwerk!

2 gedachten over “Pattaya Countdown 2012

 1. Hey Frans,
  Wens jou ook een goede jaarwisseling en ik hoop dat wij in 2012 weer veel biertjes samen mogen drinken!
  Groet Gerard

  PS het was weer koud bij de nooduitgang in de Boeing 737-800….

 2. Hoi Frans,

  Het leven gaat daar bij je niet zonder avonturen voorbij. Als het eten en
  de overige geneugten naar wens zijn, valt er gelukkig nog weinig te klagen.

  We wensen je dan ook een hele gezellige jaarwisseling en een voorspoedig
  2012 met nog vele Thaise avonturen.
  Wellicht drinken we samen daar (volgend jaar) nog een lekkere versnapering.

  Gr. Kiki en Dik

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s