Nieuwjaar 2012 in Pattaya.

Het oude jaar is uitgeluid. Dat is eigenlijk niet het juiste woord, want kerkklokken vind je hier nu eenmaal niet, maar u begrijpt wel wat ik bedoel. Op het strand was het diverse vuurwerk prachtig te zien, temidden van de honderden lampionnen die werden opgelaten. Ik had een van de dames van de  W2 bar gebarfined om gezellig mee te gaan, want anders zitten ze daar zo maar wat in die bar. De drukte-index heeft gisteren overigens een hoogtepunt bereikt van 17, waarmee het record van 14 van Kerstavond ruimschoots is gebroken. Het gemiddelde over de afgelopen drie weken komt daarmee op 10.5.
Vandaag alweer de laatste volledige dag, morgenavond naar het vliegveld en dan om 02.30 of zo het luchtruim kiezen. Nou ja, kiezen, het zal wel moeten. Want erg van harte gaat het niet, alleen al het idee dat ik dan weer geconfronteerd word met zelfdovende sigaretten en meer van dat soort onzin zorgt voor de nodige tegenzin.
Het is bijna 15.00 uur en ik krijg opeens een verschrikkelijke trek in oesters dus ik denk dat ik maar eens een hapje ga eten.
Vanochtend na de lange nacht maar een beetje in bed blijven liggen sukkelen, onder het discutabele ‘genot’  van ene Youp van ’t Hek, die zijn langste tijd nu toch wel gehad heeft. Net als Paul de Leeuw, bij wiens programma ik mij afvroeg of het wellicht niet gewoon een herhaling was van vorig  jaar, of het jaar daarvoor.
Hoe dat ook zij, het is hier inmiddels het jaar 2555 en dat schiet in ieder geval lekker op.

Een gedachte over “Nieuwjaar 2012 in Pattaya.

 1. Hoi Frans,

  Ja, de kop van het nieuwe jaar is ook hier er al weer af en je terugreis komt weer in zicht. Wat het weer hier betreft (vanaf vandaag) hoef je daarvoor niet speciaal in Nederland te komen want dat is niet veel voor komende week. Een wat dalende temperatuur 3-6 gr.C en afgewisseld met wat nattigheid.

  Ondanks de wat sombere berichten toch nog een lichtpuntje:
  Van Claudia de Breij krijg je dit jaar geen tranen meer in je ogen, want die doet het in haar showbussiness heel rustig aan (is gestopt met haar shows), tenminste om haar batterij (zoals ze zich uitdrukt) weer op te laden.

  Y.van’t Hek ook gezien, was nog het beste van het Nederlandse tv aanbod.

  Ga nog een paar uur lekker genieten, alvast een goede reis terug en hartelijk welkom in Nederland.
  Gr. Dik

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s