Voor vee en vaderland.

Alle waarschuwingen voor hoog water zijn inmiddels ingetrokken, terwijl de evacuaties nog maar net op gang gekomen zijn, zie hier.

Op RTL 7 staat hedenmorgen een overheidskut, Yvonne van Mastrigt – burgemeester, ze heeft bij de NS gewerkt…… uit Groningen? – uit te leggen dat de verplichte evacuatie niet alleen goed is voor de mensen, maar ook voor het vee.

Melk mij maar leeg.

4 gedachten over “Voor vee en vaderland.

 1. Beste Frans,
  Wat schrijf jij dodelijk saai en geestdodend, wat schuilt er een verongelijktheid, droevigheid en overall life failure in je zinnen. Probeer alles eens wat positiever te zie. Beroepszeikerts sterven eerder…..succes

  • Ik ga in dit land echt niet proberen om positiever te zijn. Laat men in dit land maar proberen om het positiever te maken. Ik kom juist terug uit een land waar ik alles heel positief zie en waar alles ook heel positief is. Waarom zou ik mijn normen aanpassen aan Neederland als de wereld groter is?
   Als ik van een Lexus in een Daf stap word ik niet vrolijk en ga ik ook niet net alsof doen.
   Voor wat lezenswaardige citaten over de ‘criticus’ zie
   http://www.citatenverzameling.com/archief/criticus.htm
   Nog een prettig leven verder.

 2. Hoi Frans,

  Volgens mij valt er in Nederland weinig meer ”leeg te melken”. Wellicht is de volgende foto van je een ”armetierige kip”, alhoewel van dat beestje ook weinig te plukken is.
  We kunnen ook nog eens ”uit een ander vaatje” tappen.
  Gr. Dik

 3. Hallo, mijn excuus dat ik niet op dit berichtje reageer.
  Sanoma heeft ons op alle mogelijke manieren geschoffeerd en doet dat nog steeds. Hiermee maakt een groot bedrijf misbruik van haar macht.
  Als wij dit toelaten komt niet alleen Sanoma hiermee weg maar is dit tevens een boodschap voor andere bedrijven: zij weten dan dat de klanten toch niets zullen ondernemen. Dan kan het om bedrijven gaan die diensten of producten aanbieden die veel belangrijker zijn dan onze blogs.
  Dit is ontoelaatbaar, maar ieder individu alleen staat machteloos. Om die reden hebben Margo en Roberto het initiatief genomen een groep te vormen die gezamenlijk kan optreden. Wij willen je vragen je hierbij aan te sluiten.
  Je zult het misschien te druk hebben om iets te doen, dat is geen bezwaar. In een groep zijn er altijd enkelen die handelen namens de hele groep. Hoe groter de groep is hoe slagvaardiger hij kan opereren, hij kan ook individuele acties ondersteunen.
  Wanneer je de acties van Sanoma ontoelaatbaar vindt en je bij de groep wilt aansluiten kun je dit als volgt kenbaar maken: reageren onder het bericht: http://uitwijkpost.wordpress.com/2012/01/12/handtekeningenactie-gedupeerden-van-webstreepjelog/
  Een prettig en ontspannen weekeinde gewenst.
  Groet

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s