Dynasty Inn Hotel Pattaya Soi 13.

En voordat weer iedereen gaat vragen wat voor hotel/kamer dat nou is, hier nog een van youtube gestolen filmpje dat een inkijkje geeft in de room. Aan het einde gaat de camera even het balkon op, en rechts op de hoek onder het golfplaten dak zit de Wonderful 2 Bar. U kunt zelfs enkele seconden meegenieten van de muziek.

Een gedachte over “Dynasty Inn Hotel Pattaya Soi 13.

  1. Hoi Frans,

    Ik heb een aantal filmpjes gezien wat weer goed de sfeer weergeeft hoe het leven daar zich afspeelt en heb daarvan genoten,.Ook 30 april zal hier de sfeer niet kunnen evenaren, zelf niet als de Amsterdamse burgermeester zijn stinkende best doet om alles maar zo probleemloos mogelijk alles te laten verlopen. Ik hoop niet dat je last krijgt van een traumatische cultuurshock. Wellicht ga ik over een 2 tot 3 maanden nog even kort die kant op als een aantal werkzaamheden zijn voltooid.
    Gr. Dik

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s