EK poules ten strengste verboden!

Zoals iedere burger geacht wordt te weten is het organiseren van een EK poule natuurlijk volstrekt illegaal. De overheid heeft nu eenmaal het monopolie op gokken. In de Telegraaf lezen we dat ook onschuldig ogende caféweddenschappen niet ongemoeid zullen worden gelaten door de nieuw opgerichte zelfstandig opererende gokwaakhond.

Geschrokken ga ik vandaag mijn inleg terughalen en ik heb inmiddels een – uiterst besloten – megapool opgezet waarin kan worden gegokt welke kroegbazen worden aangepakt en welke niet. Dikke winst en vet lachen gegarandeerd!

Een gedachte over “EK poules ten strengste verboden!

  1. Hoi Frans,
    ik las genoemd onderwerp gisteren in de Telegraaf (wel tot mijn grote verbazing en vraag mij af op welke wijze de overheid dit in Nederland in de korte tijd van het EK wil controleren). Ik weet alleen niet welke partij dit heeft bedacht.
    Over enige mate van vrijheden van de Nederlandse burger wordt weer eens het e.e.a. duidelijk. Dat Nederland bomvol zit met camera’s, zullen we het maar niet meer hebben.
    Dat de overheid het monopolie op gokken heeft, blijkt weer eens uit de recente gegevens zich te commiteren en aan het volledig voldoen aan het betreffende ESM-fonds.
    Gr. Dick

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s